Inspectie

Inspectie

Wij vinden elk probleem

Omdat niet elk probleem enkel kan opgelost worden door te ontstoppen, beschikken we ook over apparatuur waarmee we inspecties kunnen uitvoeren. Deze inspecties zijn nodig om eventuele obstructies vast te stellen in de riolering, die we er enkel met waterkracht niet uitkrijgen. We denken hierbij aan problemen zoals een platgedrukte buis, een breuk in de riolering, vreemde objecten die zich in de buizen bevinden, dat de buizen met tegenschot liggen, enzovoort. Door middel van onze camera installatie kunnen we al deze problemen in beeld brengen. We beschikken over diverse duwcamera’s met verschillende diktes, zodat we in rioleringsbuizen kunnen kijken met een diameter van 40 mm (voor keukenafvoeren) tot de grotere maten.Bovendien kunnen we met onze camera-installatie foto’s en videobeelden maken die we kunnen overzetten op een USB-stick om de beelden zo aan de klant te kunnen geven. Deze beelden zijn ideaal om vervolgens verder te sturen naar uw verzekeraar om uw problemen aan te tonen via beeldmateriaal.

Indien het nodig is kunnen wij ook zelf een rapport opmaken voor uw verzekeraar om de problemen op een professionele manier te kunnen verwoorden naar uw verzekeringsmaatschappij.

Om de problemen die we in beeld hebben gebracht op te lossen, beschikken we ook over een tracer. Dit apparaat duidt tot op de centimeter aan hoe diep en waar onze camerakop zit. Dit geeft onze klanten het voordeel dat ze niet alles moeten opbreken om zo het probleem te lokaliseren. Onze tracer zorgt dus voor een zeer grote efficiëntie in het oplossen van uw probleem, met zo weinig mogelijk nevenschade. De tracer kan ook gebruikt worden in het opsporen van putten waarvan u de ligging bent vergeten of het bestaan misschien zelfs niet eens weet!

Hier ziet u ons beeldscherm van de camera-installatie en een beeld van hoe de camera wordt ingevoerd in de riolering.

Net zoals onze koppen voor het ontstoppen van de riolering, gaat onze camera-kop in de riolering en duwen we deze vooruit om zo de gehele leiding te kunnen inspecteren.

photo15

Hier ziet u onze tracer in werking. Doorop zoek te gaan naar de signalen die onze camerakop uitzend, kunnen we precies aantonen waar de problemen zich voordoen. Dit kan ook gebruikt worden om eventuele putten op te sporen die men in de loop van de jaren is vergeten.

24/7 bereikbaar: +32 (0)494.54.36.77

Copyright © 2017 IdBS
Website door Webvantage